fbpx

Download filer fra internettet – Sådan gør du!

Download filer fra internettet

Denne gang har vi valgt at tage fat i en ret basic, men også ret vigtig ting, som du skal bruge når du færdes på internettet. Nemlig download filer fra internettet til din computer. Vi har i denne video set nærmere på, hvordan du henter en PDF-fil i hhv. Google Chrome, Microsoft Edge og Firefox, som nok er de mest anvendte internetbrowsere.

Det er meget forskelligt, hvordan download af filer fra internettet gøres i de forskellige browsere, og man kan nemt blive forvirret. Hvor er downloadeknappen? Hvor lægger den filen? Kan jeg selv vælge, hvor filen skal ligge?

HUSK at der hver uge kommer mindst én ny video på vores YouTube kanal om digital læring. Er du spændt på den næste? Så sørg for at abonner på vores kanal!

Kanalen er på dansk og byder på videoer, hvor vi bl.a. hjælper dig som underviser til at få det bedste ud af din undervisning. Dette kommer ikke blot dig til gode, men bestemt også dine studerende, da fokus flyttes mere over på den elevcentrerede undervisning.

Husk nu at abonner!

Video og redigering

Vi så tidligere på, hvilke tre gratisprogrammer, som vi i Learntech synes, er anbefalelsesværdige, når du skal redigere video på din computer. Du kan se videoen her.

Eller måske skal du filme dig selv, så eleverne kan se din video der hjemme? Så har vi en video med 10 tips til at optage video med din smartphone, som du bør se. Du kan også downloade vores tjekliste med 12 uddybende tips til at optage video med din smartphone. Den kan du kan bruge som en hjælp undervejs i processen.

Du kan se videoen her, hvor du også finder et link til tjeklisten, eller du kan downloade tjeklisten her

Vi har også allerede lavet en del om Flipped Classroom

Du kan se videoer om, hvad Flipped Classroom egentlig er, hvilke fordele og ulemper der kan være ift. traditionel undervisning, hvordan du implementere det, hvordan du restrukturerer din undervisningsplan samt gode metoder til hjemmearbejdet, og der kommer løbende flere videoer til.

Du kan se vores playliste om Flipped Classroom her.

Vi har også mulighed for at komme ud til dig og lave en workshop om Flipped Classroom. Du kan se vores program og læse mere om det ved at klikke på knappen herunder. 

Følg med på de sociale meder

Er du glad for digital læring og andre digitale tiltag? Så følg udviklingen på vores sociale medier og husk at tilmelde dig vores nye Facebook-gruppe “Det digitale Danmark”.

Så kontakt os og aftal et uforpligtende møde.

Hvor mange stjerner vil du give dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme indlæget!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen stemmer endnu! Vær den første til at rate dette indlæg.

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Skriv et svar

Luk menu
Bliv opdateret på digitaliseringenDigitaliseringstoget kører nu!