fbpx

2 gode GRATIS apps til VIDEOREDIGERING

Gode gratis apps til videoredigering

Så har vi taget hul på gode gratis apps til videoredigering. Her giver vi dig 2 gode gratisapps til redigering af video på Smartphone og tablet. Vi har plukket disse to apps ud, da de er nemme at gå til, og kan bruges til hhv. iOS og Android. Det er vigtigt for os, at applikationerne er brugervenlige, og at de har en masse af de funktioner, som du også får, når du redigere video på computeren. At redigere video på din smartphone eller tablet, er en god måde at gøre det på, hvis du f.eks. er på farten, og ikke har mulighed for at sidde ved en computer.

Er du mere til at redigere video på computeren, så se vores video “3 gode GRATISprogrammer til VIDEOREDIGERING på computeren”, eller gå ind på vores playliste om VIDEO og REDIGERING, hvor du også finder videoer om, hvordan du redigerer i de udvalgte programmer og meget mere.

HUSK at der hver uge kommer mindst én ny video på vores YouTube kanal om digital læring. Er du spændt på den næste? Så sørg for at abonner på vores kanal!

Kanalen er på dansk og byder på videoer, hvor vi bl.a. hjælper dig som underviser til at få det bedste ud af din undervisning. Dette kommer ikke blot dig til gode, men bestemt også dine studerende, da fokus flyttes mere over på den elevcentrerede undervisning.

Husk at abonner!

Video og redigering

Vi så tidligere på, hvilke tre gratisprogrammer, som vi i Learntech synes, er anbefalelsesværdige, når du skal redigere video på din computer. Du kan se videoen her.

Eller måske skal du filme dig selv, så eleverne kan se din video der hjemme? Så har vi en video med 10 tips til at optage video med din smartphone, som du bør se. Du kan også downloade vores tjekliste med 12 uddybende tips til at optage video med din smartphone. Den kan du kan bruge som en hjælp undervejs i processen.

Du kan se videoen her, hvor du også finder et link til tjeklisten, eller du kan downloade tjeklisten her

Vi har også allerede lavet en del om Flipped Classroom

Du kan se videoer om, hvad Flipped Classroom egentlig er, hvilke fordele og ulemper der kan være ift. traditionel undervisning, hvordan du implementere det, hvordan du restrukturerer din undervisningsplan samt gode metoder til hjemmearbejdet, og der kommer løbende flere videoer til.

Du kan se vores playliste om Flipped Classroom her.

Vi har også mulighed for at komme ud til dig og lave en workshop om Flipped Classroom. Du kan se vores program og læse mere om det ved at klikke på knappen herunder. 

Følg med på de sociale meder

Er du glad for digital læring og andre digitale tiltag? Så følg udviklingen på vores sociale medier og husk at tilmelde dig vores nye Facebook-gruppe “Det digitale Danmark”.

Så kontakt os og aftal et uforpligtende møde.

Hvor mange stjerner vil du give dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme indlæget!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen stemmer endnu! Vær den første til at rate dette indlæg.

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Skriv et svar

Luk menu
Bliv opdateret på digitaliseringenDigitaliseringstoget kører nu!