Hvad koster det DIG at omlægge til E-learning?

E-learning også kendt som E-læring er en undervisningsform, der er nem at implementere i undervisningen. E-læring kan også helt erstatte undervisning i visse tilfælde. Men hvad koster det at omlægge til E-learning?

Da vi ønsker, at du som potentiel kunde har overblikket, har vi forsøgt os med at lave et priseksempel. Eksemplet går i det store hele ud på, at du kan skabe dig et overblik og måske sætte nogle af dine egne fakts ind i vores tænkte eksempel. Vi vil så gerne sprede budskabet om E-learning og alt det gode, det kan gøre for din virksomhed, offentlige institution eller skole og ikke mindst dens medarbejdere.

Ud over alt det gode E-learning kan gøre for dig og dine medarbejdere, er der endnu en faktor, der for mange (inkl. Learntech) er blevet meget vigtig. Nemlig Miljøet. Ved at omlægge til E-learning, spare man nemlig miljøet for en kæmpe CO²-belastning. Hvor stor en betydning det rent faktisk kan have, kan du læse meget mere om i indlægget “E-læring passer godt på miljøet – Se hvordan!”.

Vores priseksempel:

I vores priseksempel har vi taget udgangspunkt i et 2 dages kursus afholdt på et kursussted. Det kunne være egne lokaler (en skole, konferencelokaler mv.) eller en lokation lejet til formålet.

Se hvor hurtigt du tjener de investerede penge ind igen, så der efterfølgende faktisk kun er ren indtægt at hente. Det er ret fantastisk!

Hvad venter du på? Få vores priseksempel allerede i dag!

Se blot herunder…

Priser på E-learning
Få vores priseksempel allerede i dag!

Hvad koster det at omlægge til E-learning?

Ved at tilmelde dig vores nyhedmail her over, vil du modtage vores priseksempel. Derudover vil du fremover blive opdateret på de vigtige nyheder, trends mm. der er vedr. digitaliseringen. Samtidig modtager du rabatter og andre fordele, når du er én af de heldige, der er med på vognen.

Nysgerrig på E-learning?

Er du nysgerrig på, hvad E-learning er, eller hvad vi kan gøre for dig? Så kan du læse meget mere om E-learning, og hvad det kan indeholde her.

Har du allerede gang i E-learning?

Har du allerede noget E-learning, som du gerne vil have kigget nærmere på eller have hjælp til at få implementeret i undervisningen, så kan vi også hjælpe dig videre. Eller måske du har brug for en platform at have din E-learning eller andet på? Så er Moodle LMS det perfekte valg.

Vil du lave din egen E-learning?

Ønsker du selv at gå i gang med udvikling af E-learning til eget brug, kan vi hjælpe dig bl.a. ved at holde workshops.

Repræsenterer du en skole eller en virksomhed?

Så kan du se meget mere om ting der er relevant for dig ved at klikke på knapperne herunder. Du kan også se nærmere på alle de andre ting vi kan hjælpe dig med.

Er der andet vi kan hjælpe med?

Du kan også se nærmere på alle de andre ting vi kan hjælpe dig med.

Følg med på de sociale meder

Er du glad for digital læring og andre digitale tiltag? Så følg udviklingen på vores sociale medier og husk at tilmelde dig vores nye Facebook-gruppe “Det digitale Danmark”.

Hvor mange stjerner vil du give dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme indlæget!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen stemmer endnu! Vær den første til at rate dette indlæg.

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Skriv et svar

Luk menu
Bliv opdateret på digitaliseringenDigitaliseringstoget kører nu!