fbpx

Hvordan ville du lære, hvis DU kunne vælge?

Det har vi i LearnTech sat spørgsmålstegn ved, som du kan læse lidt om herunder.

I dag har vi faktisk en mulighed for at vælge, hvordan vi vil lære ting. Vi er ikke længere afhængig af, at skulle nøjes med, at lære ved at læse en bog, eller en e-bog for den sags skyld.

Det kan derfor undre at der ikke er flere virksomheder og skoler, der griber denne unikke chance for, at få motiverende læring på tapetet. Det kan måske skyldes, at det er de færreste, der er rigtig klar over, at vi har det valg…

Alle undersøgelser viser, at vi via motiverende og interessant læring kan skabe, ikke bare en lavere læringskurve, men en læring der vare ved!

Benjamin Franklin sagde engang: “Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn”. Oversat betyder det: Fortæl mig det og jeg glemmer, vis mig det og jeg husker det muligvis, involver mig og jeg lærer det.

Det er netop grunden til, at bl.a. læringsspil er så gode at implementere i E-læringen. Du deltager selv i undervisningen, og derfor lærer du bedre. Samtidig har du det sjovt, og derved ønsker du at lære. Når man ønsker at lære, får man læring der varer ved.

Så simpelt er det faktisk…

Se videoen og kom med din mening!

Hvor mange stjerner vil du give dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme indlæget!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Antal stemmer: 0

Ingen stemmer endnu! Vær den første til at rate dette indlæg.

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Skriv et svar

Luk menu
Bliv opdateret på digitaliseringenDigitaliseringstoget kører nu!