Nu tilbyder vi også udvikling af websider

Som noget helt nyt kan vi nu også tilbyde dig, din virksomhed eller skole en sprit ny og professionel webside.

Vi udvikler websiden for dig i det software der hedder WordPress. Det er et fantastisk Open Source software, der gør det muligt at få det ønskede udtryk frem på din nye webside. Learntechs webside er bl.a også udviklet med WordPress, ligesom ca. 25 % af alle andre websider verdenen over.

Vi har valgt at være én af de billigste på markedet, da vi ikke mener, det bør koste spidsen af en jetjager at få del i den digitale tidsalder.

Vi går meget ind for gennemsigtighed, og har derfor lavet det simpelt for vores kunder, at vælge en pakke der passer dem. Ligeledes har vi lagt priser ud på de mest almindeligt brugte tjenester, så du har en mulighed for at få et overblik over, hvad det kommer til at koste.

Vi giver gratis hjælp til domænevalg, support den første måned, samt et bonus kursus i hvordan du selv administrere din nye WordPress webside. Hvis du hellere vil have os til at tage os af drift og vedligehold, er det selvfølgelig også muligt. Men alt det kan du læse meget mere om under “Webside udvikling” eller ved at klikke på én af pakkerne herunder.

Nysgerrig? Så se mere ved at klikke på én af pakkerne herunder.

GRUNDPAKKE

4000 DKK

MIDI PAKKE

6000 DKK

STOR PAKKE

9000 DKK

Hvor mange stjerner vil du give dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme indlæget!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Ingen stemmer endnu! Vær den første til at rate dette indlæg.

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Skriv et svar

Luk menu
Bliv opdateret på digitaliseringenDigitaliseringstoget kører nu!