• I min tid som underviser har jeg haft meget fokus på det pædagogiske og didaktiske arbejde. Den erfaring har jeg med mig, når jeg arbejder med E-pædagogik, der ikke er så meget anderledes, og som er mindst lige så spændende. Uanset hvilket smart software man bruger til at udvikle E-læring med, kan det aldrig stå alene.

    Kontakt Kenneth Learntech

    Kenneth Tandrup

    Medstifter af Learntech

Kenneth Tandrup

Ud over at være medstifter af Learntech, er Kenneth Tandrup den, der har den pædagogiske tilgang med mange års erfaring som underviser. Han er desuden opdateret med en lang række pædagogiske efteruddannelser mv. Han arbejder bl.a. med Moodle, IT, WordPress, Articulate Storyline, video og lyd mm.

Kenneth er kendt for at være meget praktisk, ihærdig og en arbejdshest, der er dygtig til sit arbejde

Kenneth er oprindeligt uddannet Bygningsstruktør og senere kloakmester. Derefter søgte han en stilling som underviser på sit uddannelsessted, og fik det. Han har siden 1997 været beskæftiget med undervisning, både indenfor klassebaseret undervisning, blended learning samt e-læring. 

Kenneth fik allerede i 2014 tildelt PRAXIS undervisningspris for at bruge IT i undervisningen, som dengang foregik på struktørafdelingen, EUC Sjælland. Du kan læse mere om prisoverrækkelsen i artiklen her.