• Jeg har brugt mange år af mit liv på at uddanne mig, og med de digitale hjælpemidler vi i dag har til rådighed, er det vigtigt at gøre noget helt anderledes for at uddanne, udvikle og motivere dem, der er under uddannelse, uanset om det er børn, unge eller voksne.

    Kontakt Maria Learntech

    Maria Wagner

    Ejer og stifter af Learntech

Maria Wagner

Ud over at være Ejer og stifter af Learntech, er Maria Wagner den kreative i virksomheden. Hun er dygtig til at designe, udvikle og får altid nye og spændende ideer. Uanset om det er E-læring, læringsspil, websidedesign eller andet. Hun arbejder med bl.a. Articulate Storyline, Camtasia, Snag-it, Sketchup, Auto-CAD, WordPress og andet software, og elsker at lave spændende læring og gamification, der motiverer folk til at lære. Hun elsker at lære nyt, forbedre og specialisere sig, og udvide sin vifte af læring. Hun har derfor også taget en lang række kurser, i bl.a. de forskellige software hun bruger i sit arbejde.

Hun er kendt for at være meget detaljeorienteret, perfektionistisk og engageret

Maria har siddet knap 20 år på skolebænken og ved derfor en ting eller to om, hvad der er godt og skidt set med elevens øjne.

Hun er oprindeligt uddannet Bygningskonstruktør M.A.K.. og har desuden taget en del af mureruddannelsen, men blev i 2017 forelsket i E-læringen og valgte derfor, at satse fuldtid på det.