fbpx

Rediger video med gratisprogrammet Shotcut

Rediger video med gratisprogrammet Shotcut

I dag har vi taget hul på, hvordan du kan redigere i gratisprogrammet Shotcut. Det er et godt gratisprogram, som er let at gå til, også selvom man er begynder.

3 gratisprogrammer til videoredigering på computeren

Vi så tidligere på, hvilke tre gratisprogrammer, som vi i Learntech synes, er anbefalelsesværdige, når du skal redigere video på din computer. Du kan se videoen her.

Vi er nu nået til det sidste af de tre programmer i serien. Sidste gang kiggede vi nærmere på programmet OpenShot. Du kan se videoen her.

HUSK at der hver uge kommer mindst én ny video på vores YouTube kanal om digital læring. Er du spændt på den næste? Så sørg for at abonner på vores kanal!

Kanalen er på dansk, og kommer til at byde på videoer, hvor vi bl.a. hjælper dig som underviser til at få det bedste ud af din undervisning. Dette kommer ikke blot dig til gode men bestemt også dine studerende, da fokus flyttes mere over på den elevcentrerede undervisning.

Husk nu at abonner!

Vi har også allerede lavet en del om Flipped Classroom

Du kan se videoer om, hvad Flipped Classroom egentlig er, hvilke fordele og ulemper der kan være ift. traditionel undervisning, hvordan du implementere det, hvordan du restrukturerer din undervisningsplan samt gode metoder til hjemmearbejdet, og der kommer løbende flere videoer til.

Du kan se vores playliste om Flipped Classroom her.

Vi har også mulighed for at komme ud til dig og lave en workshop om Flipped Classroom. Du kan se vores program og læse mere om det ved at klikke på knappen herunder. 

Følg med på de sociale meder

Er du glad for digital læring og andre digitale tiltag? Så følg udviklingen på vores sociale medier og husk at tilmelde dig vores nye Facebook-gruppe “Det digitale Danmark”.

Så kontakt os og aftal et uforpligtende møde.

Hvor mange stjerner vil du give dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme indlæget!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen stemmer endnu! Vær den første til at rate dette indlæg.

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Skriv et svar

Luk menu
Bliv opdateret på digitaliseringenDigitaliseringstoget kører nu!