REFERENCER

Jeopardy - Spil i specialudgave

Vi har i Learntech en stor interesse i, at skabe læring ved hjælp af spændende, interessante, anderledes og sjove ting. Her har vi valgt, at udvikle et Jeopady spil, som kommer til at ligge frit tilgængeligt her på sitet.

Til en start har vi udvalgt os en speciel målgruppe, nemlig dem der damper på e-cigaretter. Der bliver afholdt en konkurrence på Facebook,  når vi når lidt længere frem.

Indtil videre kan du tjekke vores arbejde ud ved, at se videoen her til højre og du kan også følge med på de sociale medier.

2018 – 2019

3 ugers Stilladskursus med faldsikring

Dette 3 ugers stillads kurses med faldsikring på AMU er under udvikling for EUC Sjælland. Det er kun den teoretiske del af kurset vi tager os af.

Her til venstre kan du se et udpluk af, hvad vi har af tanker om dette kursus.

2018

vejen som arbejdsplads

Vejen som afbejdsplads eller også kendt som VSA-kurset er ligeledes et af de kurser, som vi har udviklet for EUC Sjælland.

2017 – 2018

Epoxy og isocyanater

Epoxy og isocyanater kurset på AMU er udviklet for EUC Sjælland.

Kurset er lavet efter gældende regler, hvor 75% af kurset tages som E-learning og de sidste 25% tages på skolen som praktisk undervisning.

2017

Faglig regning og matematik

I “Projekt Hus”, som vores projekt til AMU kurset “Faglig regning og matematik” blev kaldt, lagde vi meget vægt på det faglige.

Da Maria oprindeligt er uddannet bygningskonstruktør, var det oplagt, at udforme projektet, så kursisterne hjælper hr. og fru Hansen med, at bygge et hus. De er med fra det første spadestik, og til det færdige hus står klar.

2016 – 2017

Luk menu