fbpx

Coronavirus i Danmark – Undervisning under karantæne?

Coronavirus i Danmark

Grundet den kritiske situation, har vi valgt at se nærmere på Coronavirus i Danmark, og hjælpe dig med at lave undervisning til dine elever, selvom de er under karantæne.

Men, hvad kan vi gøre for at mindske deres tab af læring i en karantæneperiode?

Det er faktisk ikke så besværligt som det umiddelbart kunne tyde på. Vi har i Learntech smidt alt, hvad vi har i hænderne for at guide dig og dine kollegaer på vej mod god undervisning for dine elever under en karantæneperiode.

Du har måske ikke beskæftiget dig så meget med digital undervisning. Måske endda slet ikke, men frygt ej! Det er her vi kommer ind for at hjælpe dig – helt gratis!

Vi har nemlig udviklet en video, ja faktisk mange, som kan hjælpe dig undervejs. Videoen “undervisning under karantæne” kan du finde herunder.

HUSK at der hver uge kommer mindst én ny video på vores YouTube kanal om digital læring. Er du spændt på den næste? Så sørg for at abonner på vores kanal!

Kanalen er på dansk og byder på videoer, hvor vi bl.a. hjælper dig som underviser til at få det bedste ud af din undervisning. Dette kommer ikke blot dig til gode, men bestemt også dine studerende, da fokus flyttes mere over på den elevcentrerede undervisning.

Husk at abonner!

Vi har også allerede lavet en del om Flipped Classroom

Et af elementerne fra Flipped Classroom, er netop at lave undervisning som eleverne får hjemme, så det er lige hvad du har brug for, når eleverne er ramt af karantæne.

Du kan se videoer om, hvad Flipped Classroom egentlig er, hvilke fordele og ulemper der kan være ift. traditionel undervisning, hvordan du implementere det, hvordan du restrukturerer din undervisningsplan samt gode metoder til hjemmearbejdet, og der kommer løbende flere videoer til.

Du kan se vores playliste om Flipped Classroom her.

Video og redigering

Vi så tidligere på, hvilke to gratisapps, som vi i Learntech synes, er anbefalelsesværdige, når du skal redigere video på din smartphone eller tablet. Du kan se videoen her.

Eller måske skal du filme dig selv, så eleverne kan se din video der hjemme? Så har vi en video med 10 tips til at optage video med din smartphone, som du bør se. Du kan også downloade vores tjekliste med 12 uddybende tips til at optage video med din smartphone. Den kan du kan bruge som en hjælp undervejs i processen.

Du kan se videoen her, hvor du også finder et link til tjeklisten, eller du kan downloade tjeklisten her

Følg med på de sociale meder

Er du glad for digital læring og andre digitale tiltag? Så følg udviklingen på vores sociale medier og husk at tilmelde dig vores nye Facebook-gruppe “Det digitale Danmark”.

Så kontakt os og aftal et uforpligtende møde.

Hvor mange stjerner vil du give dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme indlæget!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal stemmer: 1

Ingen stemmer endnu! Vær den første til at rate dette indlæg.

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Skriv et svar

Luk menu
Bliv opdateret på digitaliseringenDigitaliseringstoget kører nu!